BeLegal
Despre noi

Cine suntem?

Compania BeLegal este un partener pe care vă puteți baza oricând și oriunde, oferindu-vă servicii integrate începând cu servicii de consultanță juridică, contabilitate națională, internațională, fiscală până la gestiunea performanței manageriale.

Vorbim limba dumneavoastră, vă cunoaștem domeniul de activitate și suntem dedicați problemelor dumneavoastră.
Misiune si valori:
Îi protejăm pe clienții noștri de majoritatea grijilor de business pe care le generează aspectele juridice, financiar-contabilă și fiscală. Suntem adepții dezvoltării unui parteneriat ce are la bază profesionalismul, încrederea, comunicarea deschisă și sprijinul permanent necesar dezvoltării afacerii.
EGALITATE

Doar cei care comunică pe picior de egalitate și care se pot identifica cu fiecare proiect vor găsi cea mai bună soluție.
În acest lucru credem și de asta ne ghidăm în activitatea cotidiană.
ATENȚIA LA DETALII

Fiecare consultanță începe cu o discuție focusată pe detaliile care fac diferența. Pe baza acesteia, elaborăm cea mai bună soluție pentru dumneavoastră și vă asistăm în implementarea acesteia. Experții noștri înțeleg situația dumneavoastră particulară, pot citi printre cifre în timp ce se concentrează pe cel mai important aspect: succesul dumneavoastră.
DEDICAȚIE

La BeLegal, ne concentrăm pe nevoile dumneavoastră. Și ne plac provocările. Sunteți în căutarea unui partener care să se ocupe de contabilitatea dumneavoastră? Trebuie să raportați acționarilor străini conform IFRS? Vă confruntați cu nevoia luării unor decizii strategice sau vă pregătiți pentru un audit? Oferim soluții rapide și competente atât pentru companii mici și mijlocii, cât și pentru grupuri mari de companii sau instituții publice.
Clienţii noştri sunt ca o familie pentru noi. Dorim să vă dezvoltaţi, să lucraţi mai bine şi să creşteţi performanţa companiei dumneavoastră. Avem şi mijloacele necesare pentru a vă ajuta în acest sens. Vă putem sprijini să reduceţi costurile, să gestionaţi riscurile, să atrageţi resurse umane calificate şi să aduceţi o perspectivă nouă asupra modului în care faceţi afaceri, adaptându-vă, în acelaşi timp, tendinţelor economice.
Ne bucurăm foarte mult când ne ajutăm clienţii să aducă schimbări de durată în cadrul organizaţiei, plecând de la expertiza bogată în domeniul planificării, managementului şi implementării.
Vitalie Popa, avocat